Slovo na úvod...

Milí čtenáři,

na úvod bych zvýraznil, že zdejší poradna není běžnou psychologickou poradnou. Zde se tak nesetkáte s odborně-lékařskou pomocí. Jedná se o pomoc v souvislosti s duchovními možnostmi kteréhokoliv člověka. Tedy i Vás. Neboť všichni bez výjimky jsou schopni vyvinout jisté duchovní snažení. I kdyby "jen" na úrovni své vnitřní psychologie.  A právě za tímto účelem byly zbudovány tyto stránky...

Místní Psychologická poradna duchovní Vám může pomoci nalézt smysl života a alespoň z té větší části se zbavit nežádoucích myšlenek, jenž Vám tolik kazí radost při cestě tímto světem. Neboť jak už je vidět i z pod-nadpisu stránek "téměř všechno ve Vašem životě je pouze o myšlenkách". Může Vám tak najít způsob jak se odrazit od pomyslného dna a zlepšit si výrazně obraz své budoucnosti. 

V žádném případě se zde nesetkáte s nějakým kouzlením a podobně. Zde je místo pouze pro psychologii Vašeho nitra. Pokud máte zájem o nějaké rituály a kouzla, musíte se podívat na jiné stránky či knihy (některé můžete nalézt v části bočního menu skrze položku "HLAVNÍ ROZCESTÍ")

Ať se Vám tu líbí,

Lukáš Přibyl, DDV
Telefon: 604 364 905